Vi tilbyder

HN Isolering er specialister i fremtidssikrede løsninger inden for isolering.  Vi har stor ekspertise inden for alle former for isolering, hvor vi servicerer såvel private som erhvervskunder.

Et af vore specialer er teknisk isolering, hvor vi sørger for, at du får den helt rigtige og intelligente isoleringsløsning, hvad enten der er tale om rør, kedler, tanke eller ventilationskanaler.

HN Isolering har således masser af spidskompetencer. Vi kan tilbyde lydisolering af faldstammer i byggeri, ventilation og pumper. HN Isolering er også leveringsdygtige i isolering af såvel varmeinstallationer, som ventilationskanaler. Det vil sige varmerør, vandrør, varmtvandsbeholdere og så videre.

Vi tilbyder desuden brandisolering af ventilationskanaler, sprinklerrør, røgrør og røgkanaler. Et andet af vore specialer er køleisolering. HN Isolering isolerer kølerør – kondensisolering. Og isolering af ventilationskanaler – koldtvandsrør.

Vi tilbyder også pladekappeisolering. Uanset om der er tale om komplicerede konstruktioner i industrien eller varmerør hos privatkunder.

Endelig kan HN Isolering tilbyde isolering af kanaler til Genvex anlæg på dit loft. På den måde undgår du varmetab og får en langt lavere varmeregning.

Hos HN Isolering er du altid velkommen. Også selv om du kun har brug for råd eller vejledning.

  • Lydisolering

  • Varmeisolering

  • Brandisolering

  • Køleisolering

  • Plade- og kappeisolering